Algemeen

Wie zitten er achter de organisatie?

Het initiatief van Scouting Lovers is bedacht door een aantal leden uit de A.P.L.V. Stam van Scouting Wesselgroep. Zij organiseren al jaren events in hun omgeving en hebben ervoor gekozen om een landelijk event neer te zetten. 

Inmiddels zijn er meerdere 18+ scouts vanuit het hele land aangesloten bij de organisatie. Samen werken zij aan Scouting Lovers 24. 

Ambassadeur worden.

Je kan je aanmelden als ambassadeur voor het festival. Jij bent onze promotor in je eigen regio, en zorgt ervoor dat alle Scouts weten wat ScoutingLovers is. Voor meer informatie mail je naar: info@scoutinglovers.nl

 

Aanmelden al vrijwilliger.

Het festival kan niet gedraaid worden zonder de hulp van ruim 250 vrijwilligers. Er zijn verschillende leuke taken waar jij ons bij kan helpen. Denk aan het organiseren/assisteren van activiteiten, bardiensten, campinghost, artietsenbegeleider en nog veel meer.

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Dat kan, mail naar: info@scoutinglovers.nl

Wat is de datum van Scoutinglovers 2024?

Scouting Lovers vind plaats op 14, 15 & 16 juni 2024 in Zoetermeer.

Wat is de locatie ScoutingLovers 2024?

De Locatie van Scouting Lovers is bij het Silverdome Zoetermeer en de grote grasvelden naast het Silverdome.

 

Locatie:

Silverdome
Van der Hagenstraat 20
2722 NT Zoetermeer

Waarom pas in 2024?

Een organisatie van een festival vraagt behoorlijk wat tijd. Wij willen het festival zo goed als mogelijk organiseren en niet te gehaast aan het werk gaan.

Minimale leeftijd?

Op de eerste dag van het festival zal je 18+ moeten zijn. Ben je dit niet? Wellicht kan je dan helpen als vrijwilliger. Vrijwilligers moeten 16+ zijn vanaf de eerste dag dat het festival start. 

Tickets

Waar kan ik tickets bestellen?

De tickets zijn verkrijgbaar via ons ticketsysteem! De Early bird tickets zijn tot 1 maart 2024 te koop. Hierna worden de tickets verkocht voor de reguliere prijs van €120.

 

Bestel hier uw tickets.

Wat is de prijs van een ticket?

We weten dat de tickets van alle evenementen en festivals de laatste jaren behoorlijk de lucht in zijn gegaan. Daarvoor kijken wij goed naar de prijzen om het voor iedereen mogelijk te maken. Ook wij komen niet onder bepaalde prijzen van locatiehuur, beveiliging, sanitaire voorzieningen, artiesten en drankprijzen etc uit.

 

Ticket kosten:
Early Bird ticket: €99,95 (tot 1 maart 2024)
Reguliere tickets: €120 (van 1 maart tot 1 juni 2024)
Late Bird Tickets: €135 (van 1 juni tot 14 juni 2024)

Welke legertenten hebben jullie?

Wij hebben twee legertenten. 
10 persoons legertent. 

20 persoons legertent.

Ik heb een tent voor 10 maar ben met 9. Wat nu?

Als je gebruik wil maken van een legertent dan zal je voor 10 personen moeten betalen. Bij een 20 persoonstent zal je voor 20 moeten betalen. Dit zijn namelijk de kosten die de organisatie dient te betalen. 

Zijn er ook dagtickets?

Ja zeker! 

Voor de Scouts die op de vrijdag of zaterdag langs willen komen zijn dagtickets. 

 

Let op! Als je gebruik wilt maken van de Grootste Scoutingkroeg heb je een dagticket nodig en een nachtticket. 

Waar worden de prijzen van de tickets op gebaseerd?

Alle kosten hebben we zo laag mogelijk proberen te houden. Daarvoor maken we afspraken met bedrijven en merken, is de hoofdorganisatie geen B.V. maar een stichting (Non-Profit) en zoeken we op internet voor de beste prijzen. 

Vele kosten zijn de laatste jaren de pan uit gerezen. Denk aan beveiligingskosten, toiletten, evenementenhekken, podium, eten en drinken, locatie huur, tenten, activiteiten en natuurlijk artiesten. Alles is een stuk duurder geworden. 

Naast alles wat ingehuurd moet worden hebben we stroom en water nodig. Dit is er vaak niet op festival locaties en zal extern ingehuurd/gekocht moeten worden. Ook dit neemt behoorlijk wat kosten met zich mee. 

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee, helaas mogen er geen gastoestellen op het festivalterrein komen. Hierdoor heeft de organisatie ervoor gekozen om voldoende foodtrucks en een supermarkt op het terrein neer te zetten waar u uw ontbijt, lunch en avondeten kunt halen. 

Er is een uitzonderling voor eigen eten. 
Heeft u bepaalde allergieën dan maken wij hier op aantonen van een dokterverklaring uitzondering op de regel. Let op.. U kunt uw eten niet opwarmen.

Is er stroom bij mijn tent plek?

Er komen vele Scouts. Helaas kunnen wij niet iedereen voorzien van een stroompunt. U kunt uw mobiel opladen bij de laadpalen op het terrein.

Mag ik muziekboxen meenemen?

De hele dag door zorgen wij voor optredens en activiteiten. Hierdoor heeft u geen eigen muziek nodig. Laat uw box lekker thuis! 

Wat als ik drank of drugs bij hebt.

Het is verboden om drank en drugs het terrein mee op te nemen. Neem dit dus zeker niet mee! 

Toch "perongeluk" drugs meegenomen? Dan staat er bij de beveiliging een bak waar je dit kan afgeven. 

Gepakt door de beveiliging of organisatie? Dan zijn we genootzaakt u de deur te wijzen en mag je op zondag tussen 13.00 uur en 14.00 uur je spullen komen ophalen. 

Ik heb per ongeluk mijn zakmes meegenomen, wat nu?

Geen probleem! Bij de ingang van het terrein kunt u uw zakmes inleveren bij de beveiliging. Bij het weggaan kunt u deze weer ophalen bij de beveiliging.